Log in

Minitreffers - Franckaert Multi

3 - 3

Doelmannen Peter en Marc, paal en lat bepalen het resultaat. Minitreffers - Franckaert: 3-3. De eerst helft was één lange studieronde gelijk opgaand, mooi minivoetbal zonder doelpunten. De tweede helft begint aan het zelfde gezapige tempo maar op corner kopt Paul de 1-0 op het bord.Vader en zoon maken er samen 2-0 van en een steengoede Peter doet in doel de rest. In de derde periode komen we ondanks goed verdedigend werk toch lichtjes in de problemen. 2-2 blijkt op dat moment de juiste stand. De vierde periode gooien we er de beuk in maar op een snelle tegenprik lopen we tegen de lamp: 2-3. Ons gouden aanvallers duo zet orde op zaken 3-3. Slotsom een billijke uitslag maar enerzijds het doelkader en anderzijds onze 2 doelmannen voorkomen een ruimere score, nog dit: niet alleen CHRISTUS is verrezen maar ook Stephan was er na lange tijd weer opnieuw bij... Blijven komen en trainen en binnenkort scoor je met je ogen toe. Volgende afspraak nu woensdag om 21 uur tegen de "profploeg" Soulfinger de ex -ploeg van Kristof, Sven en Nico.