Log in

Minitreffers - De Klinker

5 - 5

Jonge treffers spelen "bijna" perfecte wedstrijd!!

De klinkers zetten ons direct muurvast en dat resulteerde in een 2-0 stand na 13 minuten. De 2e periode kwamen we beter in de wedstrijd en lieten we een aantal knappe combinaties zien. Jelle zette de bordjes weer gelijk met een doelpunt en een strafcorner. De klinkers benutten ook hun corner zodat we gingen rusten met een 3-2 stand. De 3e periode pakten we nog een ongelukkige tegengoal zodat we weer 2 goals achter stonden. Maar het vuur zat erin, we gingen ons niet zomaar laten afslachten. Kristof milderde tot 4-3. Dan de laatste periode alles of niets en het werd bijna alles. Jelle nog eens op corner en jawel nog maar eens Jelle die de 5-4 op het bord zette. Met nog 5 minuten te gaan moesten onze laatste klinkers nog gelegd worden dacht onze tegenstrever. Klinkeroffensief werd beloond met hun 4e corner zodat ze de eindstand 5-5 op het bord zetten. Knappe prestatie van onze jonge bende en nog slechts 1 ancien natuurlijk, sublieme akties en in een paar passes aan de overkant zijn dat was nog eens mooi om naar te kijken.
Proficiat.
We hopen aan dit mooie spel een vervolg te kunnen geven komende woensdag om 21 uur tegen de goalgetters (de 2e van het klassement).
Trek alvast de veters maar al aan (ja Koen en goed vasttrekken hé).